Investigatiile medicale la domiciliu - Servicii de calitate si confort sporit pentru orice pacient

Multi oameni doresc sa poata beneficia rapid si usor de servicii medicale de calitate, insa aglomeratia din spitale si clinici pare sa faca acest lucru aproape imposibil de atins. Din acest motiv, dar si pentru a veni in sprijinul varstnicilor sau a bolnavilor nedeplasabili, clinica Medi-safe.ro ofera personal calificat, consumabile profesionale si posibilitatea de a efectua o multime de investigatii medicale pacientilor din Bucuresti si judetul Ilfov. Astfel, daca trebuie sa faci injectii la domiciliu, perfuzii sau sa beneficiezi de monitorizarea functiilor vitale acasa , precum si de alte servicii medicale importante pentru mentinerea starii de sanatate la cele mai inalte standarde, contacteaza specialistii clinicii noastre si imediat vei primi ingrijirile de care ai atat de mare nevoie.

Investigatii la domiciliu – o solutie flexibila pentru persoanele ocupate

De multe ori oamenii isi doresc sa efectueze diverse analize sau proceduri medicale insa fie programul de lucru, fie evenimentele imprevizibile nu le permit. De aceea, Medi-Safe pune la dispozitia acestora servicii de investigatii la domiciliu, astfel ca de la simpla recoltare a probelor biologice si pana la consultatii EKG, totul se poate realiza in confortul propriei locuinte din Bucuresti sau Ilfov in ziua si la ora dorita de pacient.

Investigatiile medicale la domiciliu au fost gandite pentru a raspunde atat persoanelor care au nevoie de solutii flexibile, cat si pentru cei nedeplasabili pentru care lucrurile sunt si mai complicate. De asemenea, si consultatiile pentru copii se pot desfasura mult mai comod pentru micii pacienti care sunt anxiosi de cele mai multe ori.

Investigatii medicale la domiciliu in Bucuresti pentru cei pentru care distanta este o problema

Probabil ca ti s-a intamplat ca din cauza distantei sa eviti sa mergi la un consult medical, astfel ca acum aceasta nu mai este un impediment: poti beneficia de investigatii medicale la domiciliu in cel mai aglomerat oras din tara, Bucurestiul. Tot ce ai de facut este sa te programezi la o data si o ora convenabila, iar un specialist se va deplasa la tine acasa pentru a-ti oferi serviciile de care ai nevoie.

Investigatiile la domiciliu sunt unul dintre cele mai confortabile moduri de a-ti mentine in parametri optimi sanatatea, precum si de a preveni aparitia unor boli. De asemenea, acestea sunt disponibile si pentru cei care sufera de diverse afectiuni care pot fi tinute sub control cu astfel de servicii.

Investigatiile medicale la domiciliu - Tipuri de servicii diverse la preturi corecte

Printre investigatiile medicale de care poti beneficia in intimitatea si confortul locuintei tale se numara montarea holterului (dispozitiv de inregistrare a valorilor tensiunii arteriale), consultul EKG (depisteaza anumite probleme de ritm cardiac), administrarea de oxigen persoanelor care sufera de tulburari respiratorii, precum si testarea Covid (test RT PKR, test rapid antigen sau anticorpi IgG anti-RBD neutralizanti si anti-Spike). Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, iar pentru judetul Ilfov se percepe o taxa aditionala, plata putand fi efectuata cu bani cash, prin card sau transfer bancar. Actul medical este confidential, asigurat de personal specializat, cu aparatura si consumabile furnizate de clinica noastra.

Fii atent permanent la starea ta de sanatate si apeleaza la investigatiile medicale la domiciliu oricand ai nevoie!