Pediatrie la domiciliu – un serviciu care vine in ajutorul copiilor si a parintilor

Atunci cand copilul se imbolvaneste, primul pas este un consult pediatric, iar daca acesta s-ar putea realiza la domiciliu ar fi perfect. Din fericire, acesta este un scenariu posibil in Bucuresti si Ilfov pentru parintii care vor ca totul sa se intample rapid si usor. Serviciile de pediatrie direct in casa micilor pacienti se pot realiza in deplina siguranta si confort, unul dintre aspectele care conteaza foarte mult.

Fara deplasare pana in celalalt colt al orasului in unele cazuri si fara asteptare la cabinetul doctorului, iata doar doua dintre avantajele ale chemarii unui medic pediatru la domiciliu care poate efectua atat consultatii, cat si diverse operatiuni care pot fi realizate in confortul casei pacientului, precum spalaturile auriculare care sunt usor de facut.

Pediatrie la domiciliu - Mentinerea copiilor sanatosi si plini de viata

Sanatatea celor mici este foarte importanta, asa ca parintii responsabili si iubitori apeleaza la medici din ce in ce mai mult, in tot felul de situatii, tocmai pentru a primi ajutor calificat. Vizitele la doctor, insa, presupun nu doar timp lung de asteptare, ci si sporirea nervozitatii copilului care nu se regaseste intr-un mediu confortabil sau cresterea riscului de a lua unele infectii nedorite. Pentru a evita astfel de momente neplacute, clinica Medi-safe.ro ofera servicii medicale de cea mai buna calitate in confortul locuintei, indiferent ca este vorba despre un consult pediatric, preluarea de analize medicale, efectuarea de injectii, perfuzii, babysitting sau despre servicii mai complexe, cum ar fi ingrijirea plagilor, instalarea sondei urinare la copii sau scoaterea firelor de la operatii diferite.

Pediatri la domiciliu - Avantaje numeroase pentru parinti si copii

Clinica noastra dispune de personal calificat in consultatii si in efectuarea de proceduri pediatrice, oferindu-si serviciile in Bucuresti sau in judetul Ilfov (in acest caz se va cere o taxa aditionala). Printre avantajele de care se bucura copiii si parintii se pot enumera: timpi redusi de asteptare, programul de consultate este foarte confortabil, copilul se simte in siguranta, se realizeaza o conexiune mult mai buna intre medic si pacient, plata se face simplu, cu bani cash, card sau transfer bancar, cererea solicitata este rezolvata rapid in aceeasi zi sau a doua zi cel mult, iar serviciile sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. In plus, trebuie mentionat faptul ca toate consumabilele sunt profesionale si sunt furnizate de clinica.

Medici pediatri la domiciliu – flexibilitate si disponibilitate pentru nevoile celor mici

Orice parinte isi doreste pentru copilul sau sa se simta bine atat in efectuarea unor analize de rutina, precum si in cazul consultatiilor pentru afectiuni specifice. Toate acestea sunt disponibile prin intermediul consultatiilor de pediatrie la domiciliu in Bucuresti si in Ilfov.

Serviciile de pediatrie la domiciliu au marele avantaj de a respecta si programul parintilor care beneficiaza de flexibilitate in alegerea zilelor in care doresc sa beneficieze de consultatii sau de efectuarea diverselor analize specifice. Solutiile propuse de Medi-Safe se adreseaza si adultilor care acum pot conta pe noi si pentru anumite proceduri terapeutice, precum cele pentru durerile de spate.