Servicii de toaletare si igiena

Preturi standard
Toaletare partiala 100 lei
Toaletare completa 200 lei
Servicii de infirmerie Detalii

Program 24/24h

Igiena corporala asigura o stare de confort, relaxare si rezistenta crescuta impotriva agentilor patogeni. Astfel igiena corporala a pacientului previne aparitia leziunilor cutanate, infectiilor tegumentare si a escarelor.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Asistenta medicala la domiciliu - medic impreuna cu pacientul
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

  • Dispunem de personal special calificat in asistenta la domiciliu
  • Oferim intimitate si confort pacientului /seniorului
  • Consumabile  profesionale furnizate de MediSafe
  • Dispunem de personal specializat in servicii de infirmerie

Fii Safe si Ai...

  • Plata cash, card sau prin transfer bancar
  • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
  • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

Ce reprezinta serviciul de toaletare?

Asigurarea starii de igiena si confort a pacientului precum si a demnitatii acestuia. Mentinerea tegumentelor in stare de curatenie are ca scop principal, prevenirea aparitiei leziunilor cutanate.

In ce consta serviciul de toaletare?
  • Schimbare pampers
  • Schimbare lenjerie
  • Curatarea tegumentara cu solutii specifice si aplicarea de creme si unguente dupa caz
De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie toate materialele, consumabilele si aparatura necesara. 

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Servicii de toaletare si igiena oferite de personal specializat in servicii de infirmerie

Igiena corporala este foarte importanta, mai ales in cazul pacientilor care nu se pot descurca singuri, din diferite motive medicale. Ea asigura o stare de bine generala si de confort, dar nu numai. Ofera pacientului o rezistenta mai mare impotriva agentilor patogeni. De aceea, echipa noastra iti pune la dispozitie servicii de toaletare la domiciliu si alte proceduri terapeutice disponibile de luni pana duminica, 24/24 h. Te vei bucura sa afli ca dispunem de personal special calificat in asistenta la domiciliu. Suntem aici pentru a-ti oferi servicii de infirmerie si de toaletare precum schimbarea scutecelor pentru adulti si bolnavi la domiciliu, a lenjeriei si ingrijirea leziunilor cutanate prin aplicarea de creme si unguente dupa caz

Toaletarea pacientilor acasa - confort, relaxare si intimitate

Toaletarea pacientului la domiciliu este vitala pentru pacientii bolnavi. La fel ca si schimbarea pampersului, curatarea tegumentelor are ca scop prevenirea aparitiei leziunilor cutanate, escarelor sau infectiilor. Echipa noastra dispune de toate materialele, aparatura si consumabilele necesare, pentru ca pacientii sa beneficieze de servicii de top. In plus, oferim intimitatea de care orice persoana are nevoie. De asemenea, acum poti apela si la masaj medical sau de relaxare, o forma de terapie alternativa utila. Suntem aici pentru nevoile tale, solicitarile fiind solutionate in aceeasi zi sau in ziua urmatoare. Serviciile noastre sunt disponibile pentru cei din Bucuresti si Ilfov. Nu ezita sa ne contactezi, oricand ai nevoie!

Servicii de toaletare si igiena - Impact asupra bunastarii fizice si psihice a pacientilor

Multi oameni sufera de diferite afectiuni medicale care ii obliga sa stea acasa, la pat si sa nu mai poata sa se ocupe singuri de lucrurile banale din viata lor: mersul la toaleta, realizarea dusului zilnic, spalarea dintilor etc. Imposibilitatea de a mai realiza aceste lucruri simple are un impact devastator asupra vietii, unii devenind din ce in ce mai tristi si mai deprimati, ceea ce nu contribuie deloc la imbunatatirea traiului cotidian. Din fericire, pot primi ajutorul de care au nevoie prin serviciile de infirmerie ale echipei Medi-safe.ro, care le pune la dispozitie personal calificat in asistenta la domiciliu, pentru toaletarea partiala, totala sau pentru alte servicii importante pentru pacientii aflati in dificultate.

Toaletarea pacientului acasa - Serviciu util, de luni pana duminica, 24 de ore din 24

Fie ca este vorba despre schimbarea pampersilor, a lenjeriei de pat, despre curatarea tegumentara, aplicarea unor creme specifice, fie despre alte servicii de infirmerie pentru bolnavii adulti, masaj medical sau de relaxare , proceduri terapeutice sau despre asigurarea demnitatii pacientilor, Medi-safe.ro se deplaseaza la domiciliul acestora pentru a le oferi intimitatea de care au nevoie. Profesionalismul angajatilor, grija permanenta pentru oameni, atentia lor la cele mai mici detalii, interventia rapida, seriozitatea si promptitudinea sunt doar cateva dintre atuurile care recomanda Medi-safe.ro. Serviciile pot fi accesate in Capitala sau in judetul Ilfov. Daca te afli in dificultate sau ai o persoana draga ce are nevoie de servicii de toaletare si igiena, chiar daca este vorba doar despre schimbarea scutecelor, apeleaza numarul de telefon sau completeaza formularul de contact si vei primi rapid ajutorul necesar.