Analize medicale la domiciliu

Preturi standard
Recoltare venoasa 140 lei
Recoltare secretie plaga/ escara 100 lei
Recoltare probe biologice (urina si materii fecale) 200 lei

Program 24/24h

Pentru monitorizarea generala a functionarii organismului in scop preventiv sau pentru screeningul unei afectiuni existente, MediSafe va pune la dispozitie personal calificat atat in recoltarea probelor cat si in interpretarea valorilor obtinute in urma prelucrarii acestora.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
analize medicale - pacient caruia i se racolteaza sange
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

 • Personal calificat in recoltari la domiciliu
 • Utilizam dispozitive pentru identificarea venelor cu ajutorul luminii infrarosii, evitand astfel malpuncturile si reducand riscul de deteriorare venoasa
 • Beneficiati de consumabile si aparatura medicala profesionala

Fii Safe si Ai...

 • Plata cash, card sau prin transfer bancar
 • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
 • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

De ce MediSafe?

Pentru monitorizarea generala a functionarii organismului in scop preventiv sau pentru screeningul unei afectiuni existente, MediSafe va pune la dispozitie personal calificat atat in recoltarea probelor cat si in interpretarea valorilor obtinute in urma prelucrarii acestora.

Unde pot solicita recoltarea MediSafe?

Echipa MediSafe va efectua recoltarea probelor in locatia indicata de catre pacient, in conditii de maxima siguranta.

Ce analize putem recolta?

MediSafe va pune la dispozitie:

 • recoltari venoase
 • exsudat nazal/faringian
 • din sputa
 • exsudat din escara/plaga
 • probe urina prin sonda urinara  
 • recoltare materii fecale  
Cum ma pregatesc pentru recoltare?

In cazul recoltarii analizelor pe cale venoasa este recomandat consumul de apa. Consumul de cafea, sucuri sau alimente nu este recomandat, putand influenta negativ rezultatul analizelor.

In cazul recoltarii nazo-faringiene nu este recomandat consumul de alimente si lichide sau igienizarea cavitatii bucale.

De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie toate materialele, consumabilele si aparatura necesara in vederea recoltarii probelor in conditii optime. 

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibilă plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Recoltarea analizelor la domiciliu - Confort fizic si psihic pentru orice pacient

Foarte multe persoane se simt timorate de atmosfera medicala din clinici, spitale, laboratoare, iar acest lucru le face sa aprecieze tot mai mult posibilitatea de a nu mai merge intr-un centru de recoltare special si de a se bucura de confortul propriei locuinte. Mai ales cand este vorba despre pacienti batrani sau bolnavi, aceasta oportunitate este un adevarat dar ceresc. Medi-safe.ro vine in intampinarea acestor nevoi cu personal calificat in recoltarea probelor biologice si in interpretarea valorilor obtinute in urma prelucrarii lor. Recoltarea de analize la domiciliu se face cu consumabil si aparatura profesionale, tocmai pentru a demonstra pacientilor ca totul se desfasoara corect medical. Astfel, echipa Medi-safe.ro se va deplasa la domiciliul pacientului pentru a recolta probele in conditii de siguranta deplina.

Analize la domiciliu - Tipuri de analize, program si preturi

Personalul medical va face recoltari venoase, exsudat nazal / faringian, analize din sputa, exsudat din escara / plaga, probe de urina prin sonda urinara, recoltare de materiale fecale, dar si alte servicii medicale, precum injectii, perfuzii, monitorizarea functiilor vitale, ingrijiri plagi, scoaterea firelor de operatie, clisma evacuatorie, recoltare de sange etc. Programul este 24 de ore din 24, cu tarife stabilite pentru Bucuresti. Serviciile prestate in judetul Ilfov implica o taxa aditionala. Programarea se face prin telefon sau prin completarea formularului de contact, de luni pana duminica. Daca ai nevoie de profesionisti, de promptitudine si de seriozitate, atunci apeleaza cu incredere la clinica noastra si vei reusi in scurt timp sa beneficiezi de serviciile noastre.

Recoltarea analizelor la domiciliu in Bucuresti si Ilfov- Cum se desfasoara aceasta procedura medicala

Clinica Medi-Safe ofera pacientilor diferite servicii medicale, cum ar fi efectuarea de injectii, perfuzii sau monitorizarea functiilor vitale, precum si recoltarea de probe biologice la domiciliu, in conditii de maxima siguranta. Instrumentarul personalului medical este steril, putandu-se recolta analizele recomandate de medic. Pentru inceput pacientul trebuie sa se programeze si sa afle ziua si ora la care se va deplasa personalul medical la el acasa. Aici i se va explica procedura la care va fi supus si va fi nevoit sa-si dea consimtamantul. Pacientul este invitat sa se aseze confortabil, i se vor recolta probele ce vor fi apoi transportate la unitatea medicala. Rezultatele vor fi primite in cel mai scurt timp, dupa ce medicul va interpreta analizele de sange.

Analize medicale la domiciliu - Avantaje pentru pacientii nedeplasabili

Recoltarea sangelui pentru efectuarea analizelor medicale pot fi realizate pentru pacienti din Bucuresti sau judetul Ilfov, acestia putand sa se bucure de numeroase avantaje, cum ar fi: pacientul nu mai suporta disconfortul deplasarii de acasa, nu mai este expus la riscul de infectare cu virusuri sau bacterii, se elimina asteptarea stresanta, personalul medical ajunge rapid la domiciliul bolnavilor, preturile sunt accesibile. Daca te afli intr-o situatie dificila, nu te poti deplasa sau ai numite restrictii de la medic dupa o interventie anume, poti sa te programezi telefonic sau prin formularul de contact pentru o recoltare venoasa la domiciliu si, in scurt timp, vei reusi sa afli care este starea ta fizica.