Injectii la domiciliu

Preturi standard
Injectia intradermica 70 lei
Injectia subcutanata 70 lei
Injectia intravenoasa 90 lei
Injectia intramusculara 70 lei
Testare sensibilitate antibiotic 60 lei
Administrare Vaccin 70 lei

Program 24/24h

Tehnica de introducere a unor substante medicamentoase in tesuturile organismului, pe diferite cai( intramuscular, intravenos, subcutanat, etc.).

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Injectii - asistent ce tine o injectie
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

  • Utilizam un dispozitiv de vizualizare a venelor ce simplifica identificarea venelor cu ajutorul luminii infrarosii. Astfel, evitam perforarea repetata a vasului de sange si intepaturile multiple
  • Consumabilele ce permit administrarea corecta a medicatiei sunt furnizate de noi

Fii Safe si Ai...

  • Plata cash, card sau prin transfer bancar
  • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
  • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

Ce sunt injectiile?

Tehnica de introducere a unor substante medicamentoase in tesuturile organismului, pe diferite cai( intramuscular, intravenos, subcutanat, etc), cu ajutorul unui ac atasat la seringa.

Ce tipuri de injectii va putem administra?
  • injectii intravenoase 
  • injectii subcutanate 
  • injectii intramusculare
  • injectii intradermice 
Am nevoie de recomandarea medicului?

Administrarea solutiilor medicamentoase se face DOAR cu recomandarea medicului specialist. Este important ca medicatia sa fie administrata conform afectiunilor si nevoilor pacientului.

De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie toate materialele, consumabilele si aparatura necesara.

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Injectii la domiciliu - Posibilitatea de a alege si de a avea control asupra propriei ingrijiri

Ingrijirile medicale la domiciliu au devenit servicii tot mai intalnite in Romania, multe persoane dorind sa se bucure de calitatea acestora din intimitatea si confortul propriei locuinte. Astfel, se renunta la orele lungi de asteptare pe holurile spitalelor si se reduce riscul aparitiei unor infectii dobandite in aceste spatii. MediSafe vine in intampinarea tuturor pacientilor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu cu diferite tipuri de injectii pentru copii la domiciliu, cu posibilitatea de a face analizele medicale la domiciliu, tratament pentru escare la domiciliu, precum si cu multe alte servicii de calitate, realizate de personal specializat, totul la preturi corecte.

Injectii la domiciliu in Bucuresti si in judetul Ilfov - Tehnologie moderna, calitate si profesionalism

Injectiile realizate acasa de personalul nostru sunt de mai multe tipuri: intradermica, subcutanata, intravenoasa, intramusculara, realizandu-se inclusiv administrarea de vaccin (antigripal, antitetanos) sau testarea sensibilitatii la antibiotice. Foarte important de mentionat este faptul ca se utilizeaza un dispozitiv de vizualizare a venelor ce permite identificarea lor cu ajutorul luminii infrarosii, evitandu-se perforarea si realizarea de intepaturi multiple. Serviciul medical este disponibil in toate sectoarele Capitalei, precum sectorul 3, sectorul 5 sau 6, dar si in judetul Ilfov, implicand o taxa aditionala aici.

Injectiile se fac doar cu recomandarea medicului specialist, iar materialele, aparatura si consumabilele sunt puse la dispozitie de noi. Atentia sporita, experienta si responsabilitatea in manuirea acelor sunt doar cateva dintre caracteristicile de baza ale personalului nostru medical.

Injectii la domiciliu la preturi accesibile pentru fiecare pacient

Daca esti o persoana care are frica de ace, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa faci o injectie in confortul propriei locuinte, decat sa te simti intimidat de doctorii care nu au rabdare. Alegand o echipa profesionista, ai siguranta ca asistentii iti acorda atentie totala numai tie si sunt focusati sa iti rezolve problemele cat mai repede, fara sa te simti in disconfort. De asemenea, preturile pentru injectii sunt accesibile tuturor!

Injectie intramuscular la domiciliu in Bucuresti in sectorul 1, 2, 3, sectorul 4, 5 sau 6

Oriunde locuiesti, noi venim la tine sa te facem bine! Ne poti suna la numarul de telefon de pe site sau poti completa formularul online, iar noi ne asigura ca solicitarea ta va fi solutionata pe cat de repede posibil. Acum este mult mai simplu sa ai grija de tine, pentru ca noi ne dorim sa iti fim alaturi prin orice incercare grea ai trece. Personalul nostru calificat iti va face aceste injectii acasa in Bucuresti rapid si simplu, cu atentie si grija, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Contacteaza-ne si nu vei regreta!