Sonda urinara la domiciliu

Preturi standard
Montare sonda urinara 230 lei 250 lei
Extragere sonda urinara 100 lei
Verificare sonda urinara 110 lei
Spalatura vezica urinara 150 lei
Spalatura vezica urinara prin perfuzie 280 lei

Program 24/24h

Sondajul uretro-vezical reprezinta introducerea unei sonde urinare in vezica, prin uretra, pentru a facilita eliminarea urinei, atunci cand actul mictiunii nu se poate realiza spontan.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Sonda urinara - seringa atasata de o sonda urinara goala
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

  • Consumabilele necesare sunt furnizate de noi
  • Regulile de asepsie sunt respectate conform protocolului,manopera fiind realizata de cadre medicale specializate
  • Evita transportul la camera de garda a seniorului tau oferindu-i intimitate si confort

Fii Safe si Ai...

  • Plata cash, card sau prin transfer bancar
  • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
  • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

Ce este sondajul uretro-vezical?

Sondajul uretro-vezical reprezinta introducerea unei sonde urinare in vezica, prin uretra, pentru a facilita eliminarea urinei, atunci cand actul mictiunii nu se poate realiza spontan.

Cand este indicata montarea sondei urinare?
  • In caz de incontinenta urinara (eliminare involuntara de urina)
  • In caz de retentie urinara si incapacitate de eliminare pe cale naturala
  • Pentru prelevarea de probe biologice in vederea examinarii in laborator
  • In scop terapeutic
Care este intervalul de inlocuire a sondei urinare?

Este indicata schimbarea sondei urinare dupa 21 de zile de la montare, pentru prevenirea infectiilor, sau dupa caz la functionarea ineficienta a acesteia.

Ingrijirea post-montare a sondei urinare

Dupa montarea sondei urinare, personalul MediSafe va va explica procedura de ingrijire a sondei urinare astfel incat sa preveniti nefunctionalitatea acesteia.

De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie toate materialele, consumabilele si aparatura necesara. 

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Montarea sondei urinare la domiciliu pentru incontinenta urinara, retentie urinara, in scop terapeutic sau pentru prelevarea de probe biologice

Problemele medicale sunt diverse si multi oameni se afla in incapacitatea fizica de a se putea deplasa la clinica sau la spital, asa ca un rol important au inceput sa-l aiba ingrijirile medicale la domiciliu in vederea rezolvarii lor mult mai simple, lipsite de stres. Astfel, MediSafe pune la dispozitia tuturor celor care au diferite probleme urinare serviciul de montare a sondei urinare la domiciliu, indiferent de tipul de situatie medicala cu care se confrunta. Consumabilele necesare sunt furnizate de noi, manopera este realizata de cadre medicale specializate, iar intimitatea si confortul sunt garantia ca totul va fi bine

Montarea sondei urinare la domiciliu - Servicii la indemana si mult profesionalism

Sondajul uretro-vezical presupune introducerea in vezica a unei sonde, prin uretra, in asa fel incat sa se usureze eliminarea urinei. Serviciile noastre presupun montarea, extragerea, verificarea sondei, spalatura vezicii urinare in mod normal si prin perfuzie. Preturile sunt accesibile, plata se face cash, prin card sau transfer bancar, serviciile sunt disponibile de luni pana duminica, 24 de ore din 24, solutionarea solicitarii facandu-se in aceeasi zi sau in ziua urmatoare. Toate tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, iar serviciile pot fi accesate si de persoanele din judetul Ilfov, implicand o taxa aditionala

Cine are nevoie de diferite servicii medicale, cum ar fi aplicarea unor perfuzii la domiciliu, realizarea de injectii la domiciliu, montarea, schimbarea, extragerea sau verificarea sondei urinare pentru copii la domiciliu, poate sa cerceteze cu atentie pachetele promotionale si sa se bucure de interventie rapida, de seriozitate si responsabilitate.

Schimbarea sondei urinare la domiciliu - servicii profesionale in propriul confort al casei tale

Daca te confrunti cu eliminarea involuntara a urinei, intampini o incapacitate de eliminare pe cale naturala sau ai nevoie de prelevarea unor probe biologice, montarea sondei urinare la domiciliu este solutia ideala. MAi mult decat atat, este potrivita si in scop terapeutic. De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la ingrijirea ei, pentru ca iti vom oferi toate detaliile pentru a preveni nefunctionalitatea sondei.

Schimbare sonda urinara la domiciliu in Bucuresti si Ilfov - scapa de teama de a merge la spital

Extragerea si schimbarea sondei urinare este un procedeu foarte complex, care necesita implicarea unei echipe de profesionisti. Cu toate acestea, foarte multe persoane se afla in incapacitatea de a se prezenta la un spital sau la o clinica privata. De asemenea, aici intervine si rusinea de a face o astfel de procedura. Tocmai de aceea, noi venim la tine, pentru ca tu sa scapi de orice griji. O montam si o schimbam la termen, adica la 21 de zile de la prima vizita la domiciliul tau din Bucuresti sau Ilfov. Ne poti apela sau poti completa formularul din pagina de contact si iti stam la dispozitie 24/24. Rezolva-ti problemele de sanatate simplu, rapid si sigur