Aprovizionare medicatie si alimente

Preturi standard
Aprovizionare medicatie 100 lei
Aprovizionare alimente 100 lei

Program 24/24h

Echipa MediSafe intelege dificultatea seniorilor de a se deplasa in farmacii sau puncte alimentare si vine in sprijinul acestora, prin Departamentul de Infirmerie, asigurand aprovizionarea de baza cu medicatie si alimente.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h

De ce sa alegi MediSafe?

  • Dispunem de personal special calificat in asistenta la domiciliu
  • Oferim flexibilitate si confort pacientului /seniorului
  • Oferim suport profesional in furnizarea de baza cu medicamente si alimente
  • Dispunem de personal specializat in servicii de infirmerie

Fii Safe si Ai...

  • Plata cash, card sau prin transfer bancar
  • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
  • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

In ce consta serviciul de aprovizionare MediSafe?

Serviciul de aprovizionare MediSafe consta in furnizarea de medicatie si alimente de baza conform solicitarilor dumneavoastra.

De ce?

Echipa MediSafe intelege dificultatea seniorilor de a se deplasa in farmacii sau puncte alimentare si a creat in acest sens Departamentul de Infirmerie, destinat sa satisfaca nevoile seniorului dumneavoastra.

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Livrare de medicamente la domiciliu in Bucuresti si Ilfov

Te afli in dificultatea de te deplasa in farmacii, magazine sau alte puncte alimentare? Noi suntem aici pentru tine! Echipa MediSafe vine in intampinarea ta cu servicii de aprovizionare cu medicamente si alimente la domiciliu pentru bolnavi, seniori si alti pacienti. Departamentul nostru de Infirmerie se bucura de personal special calificat in asistenta la domiciliu si iti ofera suport profesional in nevoile tale. De asemenea, iti stam la dispozitie si cu servicii de infirmerie, pentru cei care nu se pot deplasa sau descurca singuri.

Livrare de medicamente si alimente - ajungem la tine repede si sigur

Suntem aici pentru tine si iti livram alimente si medicamente la domiciliu pentru seniori sau alti pacienti bolnavi, care nu se pot deplasa singuri si in siguranta. Oferim flexibilitate si confort, iar serviciile nostru sunt disponibile inclusiv in weekend, 24/24 h. Iti solutionam solicitarile atat in Bucuresti, cat si in Ilfov, aici intervenind o taxa aditionala. Nu in ultimul rand, ai la dispozitie si alte proceduri terapeutice la care poti apela cum este masajul medical sau de relaxare , dar nu numai. Avem o gama variata de servicii disponibile pentru nevoile tale. Contacteaza-ne chiar acum pentru aprovizionarea de baza cu alimente si medicamente.

Livrari de medicamente, alimente si alte servicii esentiale, la tine la domiciliu

Cu suportul si sustinerea echipei atent pregatite de la MediSafe, vei putea sa iti duci la capat activitatile de zi cu zi, fara a-ti face griji ca nu ai acces la lucruri esentiale, dar nu numai. Pentru a te ajuta sa te recuperezi dupa o trauma fizica, ai acces si la proceduri terapeutice la domiciliu, tocmai pentru a te pune pe picioare cat mai repede. Totodata, noi stim ca nu doar aprovizionarea este un serviciu important, ci si tot ce tine de ingrijire. Daca acest pas nu iti este accesibil, apeleaza la noi cu incredere pentru servicii de toaletare si igiena la domiciliu. Indiferent care sunt dorintele tale, ne contactezi si noi ne prezentam in cel mai scurt timp cu lucrurile care iti sunt necesare. Acum castigi mai mult timp si te bucuri de ce ai nevoie chiar din confortul casei tale.

Livrare si aprovizionare de medicamente la domiciliu si asistenta de incredere

Ca parte a pachetului nostru de ingrijiri medicale si infirmerie, beneficiezi atat de infirmieri la domiciliu cat si de aprovizionarea cu medicamente si cu alimente. Aceasta este alegerea cea mai buna in situatiile in care ai nevoie de o mana de ajutor. Nu numai ca vei avea lucrurile necesare sanatatii si bunastarii tale zilnice aduse chiar la tine la usa, insa membrii echipei noastre te vor asista la orice pas pentru a te sustine. Daca este prima oara cand trebuie sa adminsitrezi anumite medicamente, vei avea parte de indrumare pentru a avea o experienta cat mai sigura. Esti pe maini sigure la MediSafe, locul unde poti sa te simti din nou in forta prin intermediul indrumarii noastre. Asadar, poti uita de stresul aprovizionarii si sa lasi uitarii site-uri neavizate, deoarece serviciul nostru de livrare de provizii medicale si alimentare iti sta la dispozitie!