Scoatere fire operatie la domiciliu

Preturi standard
Suprimare fire de sutura 160 lei
Suprimare capse de sutura 230 lei

Program 24/24h

Suprimarea firelor postoperator consta in indepartarea firelor sau a capselor de sutura, in confortul propriei case, evitand astfel contactarea infectiilor intraspitalicesti si disconfortul creat prin deplasarea la camera de garda.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Scoatere fire operatie - asistent Medi-Safe in fata ambulantei
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

 • Consumabilele ce permit indepartarea corecta a suturilor sunt furnizate de noi
 • Confidentialitatea actului medicale
 • Personal calificat
 • ZERO cazuri de malpraxis (erori medicale) inregistrate

Fii Safe si Ai...

 • Plata cash, card sau prin transfer bancar
 • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
 • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

La cat timp se indeparteaza suturile?

De obicei, firele se scot la 7 zile de la interventia chirurgicala, iar în zonele supuse tensiunii (cot, genunchi) se vor scoate dupa 10-12 zile.

Pot aparea complicatii?

Complicatiile ce pot aparea sunt:

 • hemoragia
 • nevralgia traumatica ( durere vie) , continua si intermitenta in interiorul plagii sau la extremitati
 • edemul traumatic
 • supuratia plagii
 • deschiderea plagii
Am nevoie de recomandarea medicului?

In procesul de suprimare a firelor postoperator se va avea in vedere consultarea medicului specialist in prealabil.

De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie toate materialele, consumabilele si aparatura necesara. 

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Scoaterea firelor de la operatii la domiciliu - Modalitate excelenta de a evita aglomeratia si timpul pierdut prin spitale

De foarte multe ori se intampla ca pacientii ce au suferit o operatie sa fie nevoiti sa se intoarca la spital sau la clinica pentru scoaterea atelor de sutura. Operatiunea este una, de regula, foarte simpla, putand fi efectuata si acasa, evident, de un specialist. Clinica Medi-Safe.ro vine in intampinarea tuturor ce au nevoie de un astfel de serviciu medical cu personal de top, medici sau asistenti medicali competenti, ce se vor deplasa la domiciliu rapid, imediat dupa cererea efectuata de pacient. In plus, clinica pune la dispozitie si alte servicii medicale, cum ar fi realizarea de injectii, perfuzii, monitorizarea functiilor vitale, efectuarea si interpretarea de analize medicale, pentru adulti si copii, servicii de toaletare si igiena, proceduri terapeutice si multe altele.

Scoaterea firelor dupa operatii acasa – Un ajutor pentru persoanele nedeplasabile

Cei care au trecut prin interventii chirurgicale stiu cat de dificil este sa se deplaseze pentru controale si scoaterea firelor de sutura, mai ales cand mobilitatea este o problema. Pentru confortul acestora, dar si al insotitorilor carora le poate fi la fel de greu sa isi organizeze timpul in functie de programarile de la medic, exista acum serviciile de indepartare a firelor dupa operatie realizate in confortul propriei case, astfel incat beneficiile ii vizeaza pe toti cei implicati direct sau indirect.

Operatiunea de scoatere de fire dupa operatie la domiciliul pacientului se realizeaza la fel ca in unitatea medicala, cu acelasi tip de instrumentar si de personal specializat, dar cu marele avantaj al persoanei in cauza de a se simti mult mai confortabil, mai ales daca nu se poate deplasa pana la spitalul la care a fost operat.

Scoaterea firelor dupa operatie acasa - Beneficiile pentru pacientii din Bucuresti si Ilfov

Pentru scoaterea acasa a firelor chirurgicale dupa operatie, clinica noastra ofera pacientilor preturi accesibile, program de 24 de ore din 24, personal cu experienta. Beneficiile sunt numeroase: intimitatea sporita, confidentialitatea actului medical, 0 cazuri de malpraxis inregistrate, risc mult mai mic de infectii, confortul si siguranta propriei case, scutirea unui drum si a timpul de asteptare la spital, solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, toate materialele, consumabile si aparatura vor fi puse la dispozitie de clinica. Asadar, daca vrei sa ti se scoata firele de la operatie la domiciliu, atunci apeleaza la serviciile Medi-Safe.ro si totul va fi bine.

Scoaterea atelor dupa operatie la domiciliu ajuta la o recuperare mai rapida

De multe ori, dupa o operatie, in afara scoaterii firelor chirurgicale trebuie urmate si alte protocoale, iar unul dintre serviciile noastre care vizeaza o recuperare cat mai rapida sunt cele de toaletare si igienizare la domiciliu, dar si cele de tratare a escarelor pentru ca vindecarea sa fie corecta, iar confortul imbunatatit considerabil.

Serviciile de scoatere a atelor dupa operatie acasa sunt disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii, astfel ca suntem pregatiti sa oferim asistenta medicala respectand cele mai inalte standarde in domeniu pentru toti pacientii care au nevoie de aujtor.