Clisma evacuatorie la domiciliu

Preturi standard
Clisma in scop evacuator 240 lei
Administrare microclisma 120 lei
Recoltare materii fecale 160 lei

Program 24/24h

Clisma medicala evacuatorie reprezinta procedeul de introducere a unor solutii lichide prin anus in rect si colon, cu ajutorul unei canule, pentru favorizarea eliminarii materiilor fecale, in imposibilitatea evacuarii acestora pe cale naturala.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Clisma evacuatorie - persoana in varsta bolnava
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

  • Consumabilele necesare sunt furnizate de noi
  • Regulile de asepsie sunt respectate conform protocolului, manopera fiind realizata de cadre medicale specializate.
  • Evita transportul la camera de garda a seniorului tau oferindu-i intimitate si confort

Fii Safe si Ai...

  • Plata cash, card sau prin transfer bancar
  • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
  • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

Ce este clisma medicala evacuatorie?

Clisma medicala evacuatorie reprezinta procedeul de introducere a unor solutii lichide prin anus in rect si colon, cu ajutorul unei canule, pentru favorizarea eliminarii materiilor fecale, in imposibilitatea evacuarii acestora pe cale naturala.

Cand avem nevoie de clisma medicala?

Atunci cand pacientul:

  • sufera de constipatie cronica si nu poate defeca in mod natural
  • cand pacientul urmeaza a fi supus unor explorari endoscopice si radiologice
De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie toate materialele, consumabilele si aparatura necesara. 

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Clisma acasa - Servicii medicale de calitate, pentru favorizarea eliminarii materiilor fecale

Din cauza alimentatiei deficitare, a problemelor de sanatate diverse, a sedentarismului, multi oameni se confrunta din ce in ce mai des cu imposibilitatea evacuarii materiilor fecale pe cale naturala. Astfel, MediSafe pune la dispozitie ingrijiri medicale la domiciliu, ce includ efectuarea clismei, serviciile de toaletare si igiena la domiciliu, aplicarea perfuziilor la domiciliu sau alte tipuri de servicii care ajuta pacientii sa castige timp si sa se bucure de confortul locuintei.

Clisma la domiciliu - Serviciu ideal pentru cine sufera de constipatie sau urmeaza sa fie supus unor explorari medicale

Montarea clismei evacuatorii la domiciliu se adreseaza tuturor celor care locuiesc in Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala. Acest serviciu medical consta in introducerea unor solutii lichide prin anus in rect si colon, pentru a favoriza eliminarea materiilor fecale si se foloseste de catre cei care sufera de constipatie sau pentru a favoriza realizarea in bune conditii a unor explorari endoscopice sau radiologice. Materialele, consumabilele si aparatura de care are nevoie personalul specializat sunt puse la dispozitie de noi. Cu ajutorul acestui serviciu medical se va evita transportul la camera de garda si se va castiga timp pretios.

Daca vrei sa te programezi pentru a realiza o clisma acasa, atunci completeaza formularul din pagina de contact, indiferent de zi, serviciile noastre fiind la dispozitia ta 24 de ore din 24. Modalitatea de plata este variata, putandu-se plati cu bani cash, prin card sau ordin bancar.

Clisma evacuatorie la domiciliu in Bucuresti si Ilfov - servicii profesioniste

Cu siguranta o astfel de procedura nu este cunoscuta tuturor pacientilor si poate parea un proces care trebuie sa fie obligatoriu facut in cadrul unui spital sau unei clinici private. Totusi, daca ai retineri, poti apela fara nici o problema la efectuarea unei clisme in confortul propriei case. Nu te vei mai confrunta cu rusinea unei astfel de proceduri si ai siguranta ca o echipa profesionista se ocupa de tine cu cea mai mare atentie a detaliilor.

Montare clisma evacuatorie la domiciliu - rezolva-ti problemele din confortul propriei case

Atunci cand ai un astfel de disconfort, ideea de a sta la cozi prin spitale si de a astepta ore in sir sa rezolvi problema cu siguranta nu suna cel mai bine. Mai ales in cazul in care pacientul este imobilizat si nu se poate deplasa. Daca suferi de constipatie cronica si nu poti rezolva problema pe cale naturala sau urmeaza sa fii expus unei endoscopii sau interventii medicale, montarea unei clisme este mai mult decat necesara. Acum este mult mai simplu sa te bucuri de serviciile medicale pe care le meriti. Ne poti contacta telefonic sau sa completezi formularul online si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.