Consultatii cardiologice

Preturi standard
Consult cardiologie 400 lei
Investigatie EKG 180 lei
Interpretare investigatie EKG 180 lei
Monitorizare parametrii prin Holter TA 24 h 230 lei
Interpretare parametrii Holter TA 180 lei

Program 24/24h

Te confrunti sau suspicionezi o patologie cardiaca? Evita asteptarea la camera de garda, infectiile intraspitalicesti si beneficiaza de un consult in confortul propriei case.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Consultatii cardiologice - asistenti Medi-Safe
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

 • Dispunem de personal special calificat
 • Aparatura si consumabile profesionale furnizate de MediSafe
 • Confidentialitatea actului medical
 • ZERO cazuri de malpraxis (erori medicale) inregistrate

Fii Safe si Ai...

 • Plata cash, card sau prin transfer bancar
 • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
 • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

Cand se recomanda consultul cardiologic?

Consultul cardiologic este recomandat periodic la persoanele cu afectiuni cronice, cu scop preventiv sau la aparitia unor simptome persistente cum ar fi:

 • durere in piept la efort/ repaus
 • lipsa de aer la efort (dispnee)
 • picioare umflate, dureri musculare (gambe, coapse) 
 • batai rapide ale inimii, regulate sau neregulate (palpitatii)
 • pierderi ale starii de constienta (sincope).
 • varsta peste 50 de ani
De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie medici specialisti, aparatura si consumabilele necesare.

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Consult cardiologic la domiciliu, ajutorul de specialitate in momente dificile

Asociem, instinctiv, problemele de natura medicala cu spitalele, doar ca nu intotdeauna este nevoie ca pacientul sa se deplaseze la o unitate sanitara pentru a putea primi ajutorul de care are nevoie intr-un moment dificil. In acord cu legea, in Romania, pot fi prestate servicii medicale la domiciliu , in conditii perfecte de siguranta. MediSafe ofera consultatii medicale la domiciliu care tin de specializari diferite - consultatii psihologice acasa, consultatii ginecologice, consultatii medicina de urgenta , inclusiv consultatii cardiologice la domiciliu tuturor persoanelor care fie nu au posibilitatea sa se deplaseze, fie nu isi doresc ajutorul venit din spital in acel moment.

Consultul cardiologic la domiciliu - situatii in care este recomandat

Daca vorbim de afectiuni ale inimii, sunt situatii in care un simplu consult cardiologic poate sa salveze viata persoanei in cauza. MediSafe recomanda consultul cardiologic in doua situatii: frecvent in cazul persoanelor care sufera de afectiuni cronice si oricand, oricarei persoane care se confrunta cu simptome persistente precum durere in piept la efort/repaus, dispnee sau lipsa aerului la efort, batai rapide ale inimii, regulate sau neregulate (palpitatii). De altfel, toate persoanele cu varsta peste 50 de ani ar trebui sa prioritizeze sanatatea inimii, sa ceara un consult cardiologic de specialitate, si nu doar la nevoie. Consultul cardiologic este pe lista de servicii medicale la domiciliu prestate de echipa MediSafe.

Consult cardiologic la domiciliu, o alternativa sigura la consultul din spitale

Un motiv pentru care oamenii apeleaza adesea la servicii medicale la domiciliu este siguranta pe care le-o da mediul. Un exemplu concret in acest sens sunt batranii. Mai mult decat o fac alti pacienti, batranii refuza sa paraseasca locuinta din teama de spital, chiar si pentru un consult cardiologic. Intr-o astfel de situatie, familia apeleaza la o echipa de medici dispusa sa se deplaseze la domiciliu. Medicii si asistentii MediSafe au o vasta experienta in domeniul medical, de peste 30 de ani, experienta care se reflecta in grija cu care isi trateaza pacientii. Persoanele care apeleaza la noi pentru un consult cardiologic primesc ajutorul necesar in propria casa, sub atenta supraveghere. Te putem ajuta cu urmatoarele: un consult cardiologic, o investigatie EKG si interpretarea rezultatelor, monitorizarea parametrilor prin Holter TA 24h si interpretarea rezultatelor.

Consultul cardiologic in confortul propriei case in Bucuresti si Ilfov

Daca te temi pentru sanatatea inimii tale, programeaza un consult cardiologic chiar la tine acasa. MediSafe se deplaseaza la domiciliul pacientilor, in Bucuresti si in proximitate (in Ilfov in schimbul unei taxe aditionale) cu aparatura necesara, consumabile si personal medical calificat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, si o poti face oricand, de luni pana duminica, 24/24. Odata ce am primit solicitarea, vom face tot ce putem ca ea sa se solutioneze in aceeasi zi sau in ziua urmatoare. Cand tu sau cineva drag tie are nevoie de un consult cardiologic, apeleaza la servicii medicale la domiciliu MediSafe!