Spalatura auriculara la domiciliu

Preturi standard
Spalatura auriculara - o ureche 180 lei
Spalatura auriculara - ambele urechi 280 lei

Program 24/24h

Spalatura auriculara este procedeul ce consta in introducerea de lichid la nivelul conductului auditiv cu rol in mobilizarea depunerilor de cerumen spre exterior.

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti, serviciile prestate in judetul Ilfov implicand o taxa aditionala.
Pachete promotionale Afla mai multe
Spalatura auriculara - medic realizand o spalatura auriculara unui pacient
Castigi timp
In confortul locuintei tale
Ramai in siguranta
Disponibilitate 24/24 h
Cabinet medical

De ce sa alegi MediSafe?

  • Dispunem de personal specializat
  • Consumabile profesionale furnizate de MediSafe
  • Confidentialitatea actului medical
  • ZERO cazuri de malpraxis (erori medicale) inregistrate

Fii Safe si Ai...

  • Plata cash, card sau prin transfer bancar
  • Servicii disponibile de luni pana duminica, 24/24 h.
  • Solutionarea solicitarii in aceeasi zi sau in ziua urmatoare

Ramai informat

Ce este spalatura auriculara?

Spalatura auriculara este procedeul ce consta in introducerea de lichid la nivelul conductului auditiv cu rol in mobilizarea depunerilor de cerumen spre exterior.

Cand se recomanda spalatura auriculara?

Spalatura auriculara este recomandata atunci cand exista suspiciunea acumularii de cerumen la nivelul conductului auditiv.

De ce am nevoie?

 Echipa MediSafe va pune la dispozitie toate materialele, consumabilele si aparatura necesara. 

Cum ma programez?

Apeleaza 0790 911 112 sau completeaza formularul din pagina de contact, de luni pana duminica, 24/24 h.

 Cum platesc?

Este disponibila plata cash, cu cardul sau ordin bancar. In functie de modalitatea de plata aleasa veti primi factura sau bon fiscal.

Stetoscop

Formular contact

Ce spun clientii

Aceasta echipa medicala merita toata atentia!

Personalul si conducerea acestei echipe se implica in tratarea pacientilor, punand suflet in ceea ce fac. Raspund non-stop la orice intrebare si sunt alaturi de fiecare pacient, de aceea te simti ca intr-o familie.

Pe scurt.. o echipa de profesionisti

Roxana Georgiana

Cu putin timp in urma am suferit o interventie chirurgicala dupa ruptura tendonului ahilean si am avut nevoie de un specialist pentru pansarea zonei respective intre vizitele mele la dr. Dintr-o coincidenta am dat de Echipa MediSafe (printr-o reclama pe facebook) si pot spune ca ma bucur enorm ca am colaborat cu astfel de oameni profesionisti ,promti , dedicati, punctuali si foarte atenti la nevoile mele. Ii recomand cu tot dragul si le multumesc pt rabdarea care au avut-o cu mine . MediSafe

Ristache Oana

Recomand cu incredere! Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Dan Marina Raisa

Va multumesc pentru interventia rapida de aseara! Domnul asistent a fost promt dar in acelasi timp calm si rabdator cu mama mea! O sa va recomand cu incredere si altor oameni care au nevoie.

Uta Cosmin
O echipa de profesionisti. Recomand
Lavinia Lavi

Recomand cu incredere MediSafe pentru promptitudine , seriozitate si responsabilitatea fata de client !! Am inchiriat un aparat de oxigen pentru bunica mea care a trecut printr-o perioada critica datorita Covid 19 si am fost placut surprinsa sa dau de acesti oameni minunati care pe langa faptul ca m-au linistit dandu-mi detalii despre starea de sanatate a bunicii mele dupa o evaluare profesionista la fata locului , au fost disponibili si dispusi sa-mi ofere informatii la fiecare apel al meu . VA MULTUMIM! voi mai apela la serviciile voastre si pe viitor cu siguranta

Daniela Stefan

Spalatura auriculara la domiciliu - Eliminarea corpilor straini din ureche cu ajutorul instrumentelor de specialitate

Spalaturile auriculare la domiciliu au ca rol indepartarea eficienta si fara riscuri a acumularilor de ceara din urechi. Procedura implica utilizarea unui lichid special la nivelul urechii pentru extragerea la suprafata a cerumenului. Ceara de urechi sau cerumenul predispune pacientul la riscuri semnificative precum: dificultati de auz, mancarime persistenta, tuse, senzatii de ameteala sau de durere la nivelul urechii. Spalaturile auriculare efectuate la domiciliu se realizeaza cu instrumente, aparate si consumabile dedicate. Vizitele la doctor presupun efort pentru deplasare, timp lung de asteptare, plus alti factori care creaza disconfort pacientului aflat deja intr-o situatie de vulnerabilitate. Pentru a depasi cu succes orice problema de sanatate, clinica Medi-safe.ro iti pune la dispozitie o gama completa de servicii medicale la domiciliu incepand de la efectuarea setului de analize medicale, injectii si pana la ingrijirea plagilor la domiciliu. Serviciile medicale care pot fi oferite in confortul domiciliului le includ atat pe cele de rutina, cat si servicii mai complexe, precum sonda urinara sau aspiratie andotraheala la domiciliu

Spalatura auriculara efectuata la tine acasa cu rol preventiv

Urechile produc in mod natural cerumen, al carei scop este acela de a elimina urechea de acumularea reziduurilor sau microorganismelor acumulate peste zi. Asadar, spalaturile auriculare realizate acasa de catre specialisti se impun doar in situatia unui surplus de ceara care genereaza un blocaj numit dop de ceara. Spalatura urechii la domiciliu poate fi facuta cu scop preventiv. Daca sunt sesizate acumulari de cerumen la copii, atunci spalatura auriculara la domiciliu devine obligatorie. In contextul in care simptomele se agraveaza prin durere acuta, sangerare sau dificultati de auz, doar medicul specialist este in masura sa recomande tratamentul adaptat la nevoile pacientului.

Spalaturi auriculare la domiciliu - cine poate beneficia de acest serviciu medical

Curatarea urechilor de ceara presupune cunoasterea unor tehnici si metode speciale, care sunt efectuate doar de specialisti. Desi cei mai multi oameni incearca sa indeparteze ceara cu ajutorul betisoarelor de urechi sau cu instrumente improvizate, acest lucru este o greseala. Apelarea la serviciile profesionistilor de la clinica Medi-Safe.ro este extrem de importanta, mai ales pentru persoanele care nu doresc sa se deplaseze intr-un spital, sa se expuna prezentei virusurilor si bacteriilor, sa piarda timp pretios, pentru pacientii bolnavi, imobilizati la pat, pentru copii si tineri care au suferit diferite interventii chirurgicale si care nu pot pleca de acasa. Serviciile noastre se adreseaza pacientilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Spalaturi auriculare acasa - Avantajele apelarii la servicii de calitate

Cine are nevoie de spalaturi auriculare la domiciliu si apeleaza la serviciile clinicii noastre se bucura de numeroase avantaje: personal specializat, instrumente si consumabile la dispozitie, confidentialitatea actului medical, posibilitatea de a alege in functie de necesitate modalitatea de plata, servicii disponibile toata saptamana, preturi accesibile etc. De asemenea, pentru cei care au nevoie de alte servicii, cum ar fi introducerea unei sonde conectate la aparatul de aspiratie, prin gura, nas sau traheostoma pentru a drena secretiile de la nivelul cailor aeriene, ingrijire de plagi sau analize medicale, toate procedurile pot fi realizate cu succes, cu multa atentie si consideratie de personalul clinicii Medi-Safe.ro, tinand cont de afectiunile medicale existente si daca pacientul a avut sau nu o interventie chirurgicala recenta.