Consultatii la domiciliu - evita pierderea timpului prin spitale

Ai nevoie de ingrijiri medicale, dar nu vrei sa stai la cozi si sa pierzi timpul prin clinici private sau spitale? Atunci noi avem solutia perfecta pentru tine: consultatii medicale la domiciliu pentru pacienti. Iti stam la dispozitie cu personal special calificat, consumabile si aparatura profesionala si o experienta vasta in domeniu. Fie ca ai nevoie de un consult medical la domiciliu, fie de monitorizarea functiilor vitale, iti vom fi alaturi in drumul tau spre recuperare. Principalul avantaj consta in faptul ca totul are loc in confortul casei tale si nu este nevoie sa te deplasezi pana la sediul nostru. Acesta este un plus pentru pacientii care nu se pot prezenta singuri la un centru medical.

Consultatii medicale la domiciliu - personal calificat, confort si intimitate

Indiferent ca ai nevoie de perfuzii la domiciliu sau trebuie sa faci injectii acasa, echipa noastra iti sta la dispozitie de luni pana duminica, 24/24 h. Stim cum sa ne ajutam pacientii sa se simta in confort total. Intimitatea este importanta, asa ca o respectam cu strictete. Serviciile noastre sunt disponibile doar la domiciliu, iar de ele se pot bucura chiar si cei mici, deoarece, oferim si consultatii de pediatrie acasa la preturi accesibile. Tarifele prezentate sunt valabile pentru Bucuresti, cererile pentru Ilfov implicand o taxa in plus. Nu ezita sa ne contactezi, iar solicitarea ta va fi solutionata in aceeasi zi sau in ziua urmatoare.

Consultatii la domiciliu - specialitati medicale diverse, la preturi corecte

Pacientii imobilizati, cei varstnici, tinerii sau copiii care sufera de diferite afectiuni medicale, dar care nu doresc sa ramana in spital, au posibilitatea de a beneficia de servicii medicale de top si de consultatii la domiciliu cu ajutorul clinicii Medi-Safe.ro. Printre specialitatile medicale existente se numara cunsultatiile in medicina de urgenta, medicina interna si multe alte domenii de interes pentru pacienti si chiar consultatii screening Covid-19. Consultatia este realizata de profesionisti cu vasta experienta, in intimitatea locuintei, serviciile avand un pret accesibil. De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca aceste consultatii realizate acasa aduc cu sine posibilitatea de accesare a numeroase servicii legate de recoltarea de analize medicale, de tratamente injectabile si perfuzabile, de recuperare medicala sau de proceduri terapeutice.

Consultatii medicale la domiciliu in Bucuresti si Ilfov - aparatura si consumabile profesionale

Aparatura folosita de specialistii nostri este una moderna, cu tehnologie inovatoare, indiferent de serviciul medical care este oferit pacientilor. Ai nevoie de efectuarea de injectii acasa (intradermice, subcutanate, intravenoase, intramusculare, testare pentru sensibilitate la antibiotic, administrare vaccin) sau de evaluarea rapida a pulsului, tensiunii arteriale, temperaturii si saturatiei de oxigen)? Cel mic necesita o consultatie de specialitate pentru ca nu se simte prea bine? Alege serviciile clinicii noastre si bucura-te de confidentialitatea actului medical, de consumabile profesionale, de solutionarea problemei chiar in ziua cu pricina sau cel mult a doua zi!